Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Mindok podpoří novou vlnu herních klubů

Firma MINDOK hledá nové i starší herní kluby, které budou propagovat moderní společenské hry a jejich hraní v České a Slovenské republice v roce 2011 a v dalších letech.

  • Publikováno: 17. 02. 2011

Každému klubu, který bude propagovat moderní společenské hry a splňovat následující podmínky, firma MINDOK dlouhodobě bezplatně zapůjčí sadu svých her.

Podmínky:
– herní klub musí být pravidelně alespoň jeden den v týdnu otevřený široké veřejnosti
– herní klub se musí ve svém okolí propagovat a snaží se získat nové hráče
– herní klub musí být postavený na tom, že mohou přijít lidé zvenku a někdo z klubu je naučí hrát hry podle jejich výběru, pokud o to mají zájem
– herní klub musí alespoň jednou za rok pořádat nějakou zvláštní, samostatně propagovanou akci (turnaj, větší herní setkání aj.)
– herní klub musí být ochotný propagovat hry MINDOK a doporučovat je veřejnosti

Sada her bude obsahovat minimálně tyto hry:
– SMART: Safari / SMART: Na ledové kře / SMART: Anti virus
– Černé historky 4
– Bílé historky
– Dračí srdce
– Time´s Up! + rozšíření junior
– Vikingové
– Ligretto
– Heckmeck z žížalek
– Šiki Miki

Zájemci o sadu her pro svůj klub mohou napsat do konce února na adresu kluby@mindok.cz kontakt ve formě, jakou najdete zde, a pár vět popisu toho, jak váš klub funguje, co děláte atd.
Z přihlášených klubů bude vybráno zhruba padesát, které dostanou k dispozici sadu her. Důležitý je kontaktní telefon a adresa pro zaslání her – na ty určitě nezapomeňte.

Více informací získáte zde.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...