Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Aquainfo.cz představuje aquaparky ve videových spotech

Internetové stránky Aquainfo.cz spustily dlouho očekávanou službu, která se brzy stane jednou z primárních nabízených funkcí: prvních sedm aquaparků se zde již prezentuje pomocí videa.

  • Publikováno: 26. 01. 2011

Jde o unikátní projekt, podporovaný Ministerstvem pro místní rozvoj, který má představit nečekaně hustou síť bazénů, aquaparků, koupališť a wellness hotelů a podpořit tak zdravý životní styl.

Ve videech jsou návštěvníci stránek krátce seznámeni se vším, co aquaparky nabízejí. Na ploše několika málo minut jsou zde předvedeny atrakce i služby, u nichž pouhý pohled napoví návštěvníkovi více než text a čísla.

Oblast svého zájmu a nejbližší aquaparky, bazény, webkamery nebo wellness hotely si návštěvník webových stránek Aquainfo.cz může vyhledat na interaktivní mapě. Označená místa na mapě jsou popsaná a provázaná s příslušnou stránkou, která zařízení blíže představuje.

Očekává se, že by v nejbližší době mělo na stránky přibýt několik desítek nových videí, která napomůžou aktivním lidem vybrat vhodná místa pro trávení volného času.

Prozatím se mohou podívat na prezentaci následujících aquaparků: aquapark Barrandov, aquapark Olešná, aquapark Olomouc, aquapark Špindlerův Mlýn, krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí, sportovní areály města Chrudim a Vodní ráj Jihlava.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...