Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Jak do zahraničí?

Publikace o dobrovolnictví, studiu a práci v zahraničí, ICM v ČR a ICM v EU volně ke stažení

  • Publikováno: 19. 01. 2011

Chcete studovat v zahraničí? Hledáte finanční prostředky pro své studium? Chcete se vydat za prací do zahraničí? Rádi byste se zdokonalili v cizím jazyce? Chcete podat pomocnou ruku? Chcete zažít nevšední zážitky? Hledáte něco nového?

Tak právě pro vás jsou učeny brožury Dobrovolnictví, Studium v zahraničí, Práce v zahraničí a Informační centra pro mládež v ČR a EU.

Publikace jsou zaměřeny zvláště na absolventy středních škol a nabízí ucelený přehled aktuálních možností, které mohou pomoci v rozhodování o další studijní nebo profesní kariéře. Publikace Dobrovolnictví vám chce ukázat, jaké jsou další možnosti zajímavé seberealizace. Jak netradičně, ale nadmíru užitečně můžete trávit svůj volný čas. Kde všude můžete získat nové zkušenosti, přátele a nevšední zážitky.
Studium v zahraničí a Práce v zahraničí vychází již ve druhém vydání. Brožury jsou zaktualizované a doplněné o osobní zážitky a zkušenosti.

Brožury vydalo Národní informační centrum pro mládež společně s organizací Eurodesk a můžete si je vyzvednout v Národním informačním centru pro mládež (Na Poříčí 1035/4, Praha 1), anebo si je volně stáhnout na níže uvedeném odkazu.

www.icm.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...