Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Edukační film ukáže, jak se správně chovat v Aquaparku

V rámci projektu Aquainfo.cz – Aquamánie vzniká další edukační film. Po trojdílné sérii o saunování seniorů, které vysílala česká televize ve svém pořadu Barvy života se připravuje další…

  • Publikováno: 30. 12. 2010

Nejvíce problémů a úrazů je při koupání způsobeno neukázněností návštěvníků. Pokud to skončí jen boulí či modřinou, je vše možno brát ještě s úsměvem, leč bohužel vážnější poranění nejsou žádnou výjimkou a mohou také nastat situace, kdy jde doslova o život.

Film, který vzniká v rámci projektu Aquainfo.cz – Aquamánie je brán s nadhledem a humorem, nicméně dodržování několika základních pravidel může předejít situacím vážným.

Role průvodce i  neposlušného návštěvníka se mistrovsky ujal zpěvák a bavič Vladimír Hron. V modelových situacích ukazuje jak se nechovat v saunách, jak je to se stravovacími a hygienickými návyky. Film není určen jen pro děti, kteří patří  mezi nejčastější neukázněné návštěvníky, ale také jejich rodičům. Uvádí zásady, jak je třeba děti hlídat, jaké pokyny mají od dospělého doprovodu dostat.

Dalším důležitým aspektem, popsaným ve filmu,  je používání vhodných plavek, a dalších pomůcek k zábavě i odpočinku v aquaparku.

Projekt a film vzniká za podpory MMR.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...