Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Bambiriáda 2011 se již připravuje

Zástupci organizačních štábů, které se v roce 2011 ujmou pořádání Bambiriády, se sjeli do Prahy, aby se tam seznámili s nároky kladenými na pořádání známé akce ve „svých“ městech.

  • Publikováno: 26. 12. 2010

Jak z pracovního setkání vyplynulo, Bambiriáda se uskuteční v celostátně stanoveném termínu v době od 26. do 29. května 2011, a to v celkem 16 městech.
Její třináctý ročník se bude z rozhodnutí představenstva pořadatelské České rady dětí a mládeže (ČRDM) konat pod mottem „Máme se o co podělit“.

Heslo podle předsedy ČRDM Aleše Sedláčka zdůrazňuje, že sdružení zastřešená Českou radou dětí a mládeže fungují na dobrovolné bázi: „Odhadujeme, že ve sdruženích funguje dvacet šest tisíc dobrovolníků, kteří pracují s dětmi a s mládeží. Tito dobrovolníci se při tom se svými svěřenci o něco dělí: o svůj volný čas, který jim věnují, o svoje vědomosti, které jim předávají, a také o duchovní bohatství, které mají.“
S mottem lze i spojit nadcházející Evropský rok dobrovolnictví, jehož poselství se ve vybraném sloganu rovněž zrcadlí.

Projektová manažerka Bambiriády 2011 Blanka Lišková konstatovala, že plánované rozložení bambiriádních areálů v rámci republiky se v porovnání s letošním rokem prakticky nemění. Rozdílem bude pouze zrušení tzv. poboček a ve Středočeském kraji, kde jsou Bambiriády tradičně putovní, se akce bude konat v Milovicích.

Podobně jako letos i napřesrok tak s výjimkou Jihomoravského kraje bude možné Bambiriádu 2011 navštívit ve všech krajích České republiky.
Na Bambiriádu se v příštím roce budou moci zájemci vypravit do některého z těchto měst: České Budějovice, Frýdek-Místek, Cheb, Chomutov, Chrudim, Jihlava, Liberec, Milovice, Náchod, Ostrava, Plzeň, Praha, Rychnov nad Kněžnou, Třinec, Zábřeh na Moravě a Zlín.

www.bambiriada.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...