Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Software pro neziskovky za symbolické částky

Od 9. prosince mohou české neziskové organizace a veřejné knihovny získávat software od společností Microsoft, SAP a Giftworks za symbolické částky.

  • Publikováno: 14. 12. 2010

České neziskové organizace a veřejné knihovny mohou nyní získávat software od společností Microsoft, SAP a Giftworks .prostřednictvím portálu www.techsoup.cz za poplatek ve výši pouhých 4 až 8 % ceny komerčních produktů.

Mezinárodní organizace TechSoup Global byla založena v roce 1987 a zaměřuje se na budování technologických kapacit neziskových organizací. Jejím posláním je umožnit každé neziskové organizaci na celém světě přístup k technologiím a znalostem, které jí umožní zcela využívat svého potenciálu. Hlavním finančním dárcem i největším softwarovým dárcovským partnerem je společnost Microsoft. Vedle Microsoftu je dnes do sítě TechSoup Global zapojeno dalších 43 partnerů jako je SAP, Cisco, Adobe či Symantec.

TechSoup Global doposud zajistil 133 000 neziskových organizací ve 34 zemích přístup k softwaru předních světových IT společností. Celková hodnota darovaného software již překročila 2 miliardy dolarů.

Českými partnery organizace TechSoup Global se staly Nadace Charty 77 a Nadace VIA. Program TechSoup Česká republika byl zahájen na Dni pro neziskové organizace, který uspořádala 9. prosince společnost Microsoft spolu s českými partnery TechSoup. Zástupci přítomných neziskových organizací se seznámili s novým webovým portálem www.techsoup.cz, na kterém se mohou registrovat a v e-shopu objednávat software společností Microsoft, SAP a GiftWorks.

Aktuální nabídka Microsoftu obsahuje celkem 57 softwarových produktů a zahrnuje operační systémy, kancelářské aplikace, serverové nebo CRM řešení. Nezisková organizace, která splní podmínky programu, může každé dva roky získat 6 produktů a ke každému z nich až 50 licencí.

www.helpnet.cz
www.techsoup.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...