Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Skiareál Lipno otevírá další sjezdovku a o víkendu spustí všechny lanovky

Ve čtvrtek se do Skiareálu Lipno vrátilo zimní počasí a tak se mohou lyžaři a snowboardisti těšit na výborné sněhové podmínky.

  • Publikováno: 10. 12. 2010

O víkendu bude díky bohatým zásobám nasněženého sněhu otevřena další sjezdovka (jeden kilometr dlouhá Promenádní) a v provozu budou všechny tři čtyřsedačkové lanovky. Celkem si na Lipně zajezdíte na třech a půl kilometrech sjezdových tratí, na kterých leží okolo 50 cm sněhu.

Pro příznivce zimních radovánek bude na víkend připraven zábavný program s maskotem lišákem Foxíkem a také sobotní Horská přehlídka s vystavenou rolbou u lanovky, během níž bude v 16 hodin možné vyhrát nezapomenutelnou jízdu v nové rolbě, skipasy a další ceny.

Po celý víkend bude dětem za zvuku pohádkových písniček rozdávat radost lišák Foxík, se kterým se mohou nechat kdykoli vyfotit.

Ve Skiareálu Lipno se lyžuje za mimosezónní zvýhodněné ceny, všichni do 18 let včetně lyžují za dětské ceny a Chata Lanovka pod sjezdovkou připravila speciální balíček se skipasem za 20 Kč ke každému pobytu na dvě a více nocí.

Skiareál je v provozu každý den od 8:30 do 16:00 a večerní lyžování probíhá denně od 18:00 do 21:00 na 1300 metrů dlouhé Jezerní sjezdovce.

Po lyžování je možné se zahřát ve vodním ráji Aquaworld, kde také mohou rodiče využít hlídání dětí v dětském koutku.

www.lipnoservis.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...