Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Děti z dětských domovů zažily Mikuláše na vodě

Pro děti z dětských domovů byl letošní Mikuláš opravdovým zážitkem a ačkoliv si čert žádné z nich neodnesl, všechny budou na uplynulý víkend ještě dlouho vzpomínat.

  • Publikováno: 06. 12. 2010

V sobotu 4. prosince proběhla velmi zajímavá akce v Aquacentru Lagoon Letňany pro děti z dětských domovů a Klokánků: „Mikulášská nadílka na vodě“.

Děti měly možnost se zúčastnit vodních soutěží, jako je plavání na čas, lovení puků ze dna bazénu nebo plavání na nafukovacích banánech chiquita. Další, pravděpodobně nejoblíbenější soutěžní disciplínou bylo sjíždění tobogánu na čas.
Děti si také vyzkoušely aquazorbingovou kouli.

Do aquaparku přišel zazpívat i Ondřej Ruml. Celým odpolednem provázela moderátorka Ester Janečková.
Mikuláš, anděl i čert v podání slavných osobností překvapili děti spoustou dárků.

S organizací celého odpoledne pomáhaly modelky a missky Bára Kolářová, Miroslava Košťanová, Gábina Dvořáková a Lucka Váchová-Křížková.

Akci pořádalo občanské sdružení Slunce dětem, jehož ředitelkou je Lilian Fischerová, ve spolupráci s projektem Aquainfo/Aquamánie, Amazon Fruit, Chiquita, Darkys, Vero Moda, ConPro, Starbuck a Hero.

Velký dík patří aquaparku Lagoon Letňany, který tuto akci pro dětské domovy ve svém aquaparku umožnil!

Tento projekt vzniká za podpory MMR.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...