Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Popáté Mladý web Vysočiny, počtvrté o nejlepší časopisy Vysočiny

V listopadu byla v Havlíčkově Brodě počtvrté vyhlášena soutěž Školní časopis Vysočiny, kterou pořádá obecně prospěšná společnost Centrum Vysočina.

  • Publikováno: 02. 12. 2010

Ve dvou kategoriích se jí mohou zúčastnit redakce ze všech základních a středních škol Vysočiny.

„Předchozích ročníků se účastnilo dohromady několik desítek redakcí školních časopisů z Vysočiny, některé uspěly také v celorepublikové soutěži o Nej časopis,“ uvedl Milan Pilař z obecně prospěšné společnost Centrum Vysočina.

Zájemci ze škol kraje Vysočina mají možnost přihlašovat až do 31. března 2011 jednotlivá čísla časopisů, která ve školním roce 2010-2011 vydají. Během dubna a května časopisy vyhodnotí odborná porota a v průběhu června se uskuteční v Havlíčkově Brodě slavnostní vyhlášení výsledků s odborným semináře pro všechny zúčastněné redakce.

„Tradičně nabízíme mladým novinářům, kteří z jednotlivých redakcí do Brodu přijedou, navštívit jednak prostory Muzea Vysočiny v Havlíčkově Brodě s expozicí věnovanou Karlu Havlíčku Borovskému, jednak prostor Mediálního centra a televize HBin,“ dodal Milan Pilař.

Současně pořadatelé vyhlásili pátý ročník soutěže Mladý web Vysočiny, která je určená také žákům základních a středních škol na území kraje Vysočina.
Soutěž Mladý web Vysočiny je rozdělena do dvou kategorií: Základní školy a nižší ročníky víceletých gymnázií a Střední školy.

Soutěž začala v listopadu, uzávěrka soutěže Mladý web Vysočiny je 31. ledna a výsledky vyhlásíme společně s vyhlášením výsledků krajského kola soutěže Zlatý erb na počátku března.

www.mlady-web.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...