Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Chaty u Toma

Vypravili jsme se vyzkoušet nově postavené rekreační středisko na Slapech, které se nachází pouhých 45 km jižně od Prahy u Slapské přehrady.

  • Publikováno: 02. 12. 2010

K dispozici je zatím sedm čtyřlůžkových chat zařízených jako apartmány. Chaty stojí sto metrů od břehu Slapské přehrady.

Uvnitř každé chaty je plně vybavená kuchyňka včetně lednice, nádobí a rychlovarné konvice, elektrický sporák s digestoří, rohová sedačka a jídelní kout se židlemi, rozkládací pohovka, dvě postele a dost úložných prostorů. Vše zbrusu nové. Při nepřízni počasí mnozí z Vás jistě ocení i LCD televizi, kterou si můžete přepnout jen na rádio. Vím sama, když někam jedu, tak rádio často není a chybí. Zde to ovšem neplatí.
Zejména ženy jistě ocení, že nemusí chodit do společných sprch, ale že je každá chata vybavena vlastním sprchovacím koutem i WC.

O chaty se stará sympatický manželský pár. V ceně ubytování je ke každé chatce k dispozici loď.
Stačí sejít ze svahu dolů a již se před Vámi otevírá pohled na přehradu a její kouzelné skály i zalesněné porosty. Koho by nelákala taková romantika.

Obzvlášť bych chtěla zdůraznit, že na své si zde přijdou rybáři. Mají tu ideální podmínky a i při našem pobytu jsme měli rybáře za sousedy, kteří rozhodně neodjížděli s prázdnou.
Ubytovat v chatách se můžete do prvních mrazů. Každá chata je vybavena přímotopem. Chaty jsou kvalitně izolovány včetně teplých přikrývek, takže i kdybyste na pobyt netrefili to nejlepší počasí, vytopíte si chatu bez problémů a na noc ještě topení rádi vypnete.

Mám radost, že rekreační střediska u nás v republice nejen dosluhují, ale vznikají i zcela nová, splňující vyšší nároky dnešní doby. Majitel střediska všechny chaty stavěl se svým kamarádem a s láskou, splnil si tak totiž svůj životní sen. Učarovaly ho přírodní krásy zdejšího okolí a měl zde možnost realizovat svůj truhlářský um.
Má ještě celou zimu na drobné dokončovací práce uvnitř chatek. Zároveň má v hlavě konkrétní nápady na zpříjemnění a zkrášlení pozemku v těsné blízkosti chat.
Očekávat do budoucna můžeme pergolu s venkovním posezením, aby se měli kde scházet známí či příbuzní z řad návštěvníků, nebo děti při nepřízni počasí, hřiště na míčové hry a další překvapení.

www.slapydovolena.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...