Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Benefiční večer Magická noc – Srdce pro děti již za dva týdny

Magická noc - Srdce pro děti je originální benefiční show plná laserových, 3D a pyro efektů v pohádkově vánočním pojetí. Konat se bude 15. prosince v Tesla Areně v Praze a v přímém přenosu na TV…

  • Publikováno: 02. 12. 2010

Benefiční koncert svým vystoupením přijdou podpořit Karel Gott, Petr Hapka, Leona Machálková, Petr Kolář, Ewa Farna, Petr Bende, Mista, Philip Maxx, Turbo, Libuše Vojtková, Mighty Shake, JAD Dance Company, Pyroterra a dívčí skupina 5Angels.
Celým večerem bude provázet moderátor Petr Vondráček.

Karel Gott se rozhodl, že na ojedinělé charitativní show Magická noc – Srdce pro děti předvede svoje taneční umění společně s dívčí skupinou 5Angeles, se kterou nedávno nazpíval duet Hvězdný rej. Právě na benefičním koncertu bude mít píseň svoji velkou premiéru, nedočkaví fanoušci si ji ale mohou poslechnout již teď zde.

Výtěžek benefice bude věnován na nákup přístrojové techniky do čtrnácti nemocnic v ČR (jedné v každém kraji), kterým o.s. Život dětem již 11 let pomáhá.

Srdce pro děti je krásný projekt, který pomáhá vážně nemocným a postiženým dětem v České republice získat finanční prostředky na úhradu jejich léčby, zdravotnických pomůcek, přístrojů a dalšího potřebného vybavení k jejich uzdravení a také ke zlepšení kvality jejich života.
Projekt byl zahájen prostřednictvím deníku Blesk v roce 2008 a je realizován ve spolupráci občanského sdružení Život dětem, které je pořadatelem sbírky, a společností RINGIER ČR a.s., která je vydavatelem deníku Blesk. Na projektu s občanským sdružením Život dětem spolupracuje také Pediatrická klinika 2. lékařské fakulty UK ve FN Motol Praha.

www.magickanoc.com


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...