Přidat inzerci

Facebook

Navigace


S přihláškou do Zlatého Ámose neváhejte

Prosinec je posledním měsícem, kdy mohou žáci základních a středních škol navrhovat své oblíbené pedagogy do 18. ročníku ankety Zlatý Ámos 2010/2011.

  • Publikováno: 01. 12. 2010

„Na prvním dojmu hodně záleží,“ říká ředitel ankety Slávek Hrzal a doporučuje: „Dejte si na přihlášce záležet. Je to první věc, se kterou se porota setká.“

Doporučujeme tedy všem, aby nenechávali zpracování a odeslání přihlášky na poslední chvíli. Už nejednou se v minulých ročnících stalo, že v předvánočním shonu anebo o prázdninách děti zapomněly vložit všechny potřebné dokumenty nebo dokonce připravenou přihlášku odeslat.

Pro jistotu připomínáme, že přihláška musí obsahovat:
1. stručnou charakteristiku navrhovaného kandidáta a jeho fotografii
2. popis jedné příhody s ním prožité
3. podpisy 100 osob, které s návrhem souhlasí (ve školách do 150 žáků stačí polovina všech žáků)

Přihlášku je třeba poslat do 31. prosince 2010 na adresu: Dětská tisková agentura, Na Nivách 314, 141 00 Praha 4 nebo e-mailem na zlatyamos@zlatyamos.cz.
O tom, zda přihláška přišla, se můžete přesvědčit na internetových stránkách soutěže. Tam také najdete podrobné informace o anketě i formulář on-line přihlášky.

V lednu a únoru 2011 budou děti v regionálních kolech své přihlášky obhajovat. Musí porotu přesvědčit, že právě jejich pan učitel nebo jejich paní učitelka jsou Zlatými Ámosy. Začátkem března proběhne semifinále.
Finále je plánováno na pátek 25. března 2011 v kongresovém centru Olšanka v Praze.

K osmnáctým narozeninám ankety organizátoři z Dětské tiskové agentury připravili pro vítěze speciální dárek: pojede i se svými žáky zadarmo do Legolandu.

Na finále se však nevolí jen Zlatý Ámos. Dětská porota vybírá Dětského Ámose, hlasováním přes sms je volen Ámos sympaťák a novináři si vybírají svého Média Ámose.
Jedním z nich může být právě vaše paní učitelka nebo váš pan učitel. Tak neváhejte a pusťte se do přihlášky ještě dnes!

www.zlatyamos.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...