Přidat inzerci

Facebook

Navigace


CVVZ v neděli uzavře program

CVVZ 2010 se blíží své finální podobě. Program se uzavře v neděli, jídelníček je již hotový a na ubytování je možné se hlásit již od začátku měsíce.

  • Publikováno: 27. 10. 2010

Termín letošní CVVZ, která se uskuteční ve dnech 12. – 14. listopadu 2010, se nezadržitelně blíží.

Již tuto neděli (31. října) je uzávěrka programů. Případné navýšení počtu účastníků bude možné do 7. listopadu.
V programu se dosud objevují nové zajímavosti, které návštěvníky jistě zaujmou. Například zumba, které v poslední době stoupá obliba mezi mladými i starými lidmi, jistě najde své příznivce. Jde o sportovní aktivitu spočívající v kombinaci posilovacích cviků a tanečních kroků za doprovodu latinsko-americké hudby.

Od začátku října je možné se přihlašovat na ubytování.
Připraveno je několik ubytovacích tříd s různou kapacitou. Skupiny se mohou hlásit dohromady, aby bydlely spolu.

Hotový už je také jídelníček. Účastníci si mohou vybírat ze dvou variant. Ti, kteří si žádnou nezadají, o hladu nezůstanou, automaticky navolená je první možnost.

Ve spolupráci s Českými dráhami, a. s. bude návštěvníkům akce poskytnuto zvýhodněné jízdné VLAK +. Pokud si cestující zakoupí zpáteční jízdenku s tímto tarifem a nechá si ji potvrdit v informačním centru CVVZ, bude mít jízdu o polovinu levnější.

Celostátní vzájemná výměna zkušeností
je akce zaměřená na vedoucí a pracovníky dětských a mládežnických středisek volného času, kteří zde mohou načerpat inspiraci na hry a aktivity a získat zde spoustu nových zkušeností, které mohou předávat dál ve svých kroužcích.

www.cvvz.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...