Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Netradiční Halloween se odehraje v aquaparku v Čestlicích

Strašidla a pohádkové postavy mají sraz ve Vodním světě. Přidejte se k nim a zažijte báječné odpoledne plné hudby, soutěží a hlavně zábavy.

  • Publikováno: 25. 10. 2010

Odpoledne v sobotu 30. října bude v Aquapalace Praha patřit od 14 do 18 hodin dětem a všem, co si rádi hrají.

Vodní svět, který bude vyzdobený dýněmi, balónky a lampióny, zaplní strašidla a pohádkové postavy, které se zde sejdou k oslavě svátku Halloween.

Děti i dospělé zde čeká odpoledne plné soutěží o hodnotné ceny, hudby a zábavy.
Připravena je také možnost vyzkoušet si jízdu na podvodních skútrech, aquazorbing i návštěvníky zaujme i magická show v podobě vystoupení kouzelníka Martina Boháče a tradiční Halloweenský rituál lov jablek (Bobbing for apples).

Navíc bude každý, kdo přijde v masce, zařazen do soutěže o nejhezčí masku, která vyhraje volnou vstupenku na příští návštěvu.

Snadno a rychle se do Aquapalace Praha dostanete aquabusem. Tato linka jezdí denně zdarma na trase Opatov – Aquapalace Praha a zpět. Pokud pojedete autem, najdete podrobný popis cesty na internetových stránkách. Parkování je pro návštěvníky zdarma.

 

www.aquapalace.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...