Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Juwital: Infekce a imunita

Na konci září proběhla tisková konference s názvem "Infekce a imunita". Zástupci ryze české společnosti Juwital zde promluvili o ochraně zdraví a náplni své činnosti.

  • Publikováno: 15. 10. 2010

Klimatické podmínky letošního léta v České republice byly ve znamení povětrnostních i teplotních výkyvů a ani nástup podzimu nebyl právě barevně prosluněný. Jako každoročně se v tomto období rozběhla vlna chřipkových onemocnění.
Dá se nějak efektivně čelit takové extrémní zátěži?

Je jistě mnoho osvědčených způsobů, jak podpořit lidský organismus.

Společnost Juwital již řadu let nabízí své řešení – produkty s obsahem JUWIMu, jehož pozitivní účinky na organismus jsou prověřeny mnohaletým podáváním zaměstnancům desítek firem a organizací u nás i v zahraničí, dětem ve školních zařízeních, sportovcům, dále u jednotlivců v rekonvalescenci nebo při extrémní fyzické i psychické zátěži.

JUWIM je unikátní směsí bioaktivních látek, která je přírodním zdrojem esenciálních aminokyselin, oligopeptidů, nukleotidů, minerálních solí a stopových prvků. Jedná se o originální patentovaný doplněk stravy, který je zcela nenávykový, netoxický a neukládá se v organismu.
Principem je enzymatický rozklad a následná dlouhodobá šetrná extrakce a preparace. Tímto postupem je docíleno získání různorodé směsi účinných nízkomolekulárních látek.

Výrobky pro humánní oblast ve formě tablet, kapek nebo rozpustných práškových směsí jsou v současnosti využívány v řadě preventivních ozdravných i pitných programů pro děti ve školkách a školách i pro dospělé v podnicích, zejména v provozech s vysokou zátěží.
Uplatnění pitných režimů z produkce firmy JUWITAL se ale osvědčilo i při tak bezesporu náročných akcích, jakou je např. Hasičská olympiáda, na mnoha světových odborných kongresech a výstavách nebo při záchranných akcích.

www.juwital.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...