Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Veletrhy FOR TOYS a FOR BABIES lákají stovky návštěvníků

Pražský veletržní areál dnes přivítal davy návštěvníků na veletrhu hraček a her FOR TOYS a podzimním veletrhu potřeb pro děti FOR BABIES.

  • Publikováno: 30. 09. 2010

Rodiče, děti i milovníky hraček a her potěší novinky více než 180 vystavovatelů. Po celou dobu veletrhu probíhá pestrý doprovodný program, jako jsou závody na plyšových ponících, trampolíny, facepainting, dětské dopravní hřiště nebo diskotéka pro děti.

Program vyvrcholí v sobotu, kdy proběhne pokus o nový Český rekord v „Řetězovém pádu největšího počtu benefičních cihel“. Domino spustí patronky akce Cihla Ivana Chýlková a Simona Stašová.
Sobotní odpoledne doplní i autogramiáda Jana Svěráka a koncert Ewy Farne a semináře o bezplenkové komunikační metodě. V sobotu bude na veletrhu přítomen i Petr David, který je držitelem největší české ruky.

Doprovodný program i pro náročné – sobota 2. října 2010
Pokus o český rekord – Akce Cihla
V rámci veletrhu proběhne pokus o nový Český rekord „Řetězový pád největšího počtu benefičních cihel“. Řetěz vytvoří nápis Akce Cihla, postaven bude z přibližně 7000 kusů šamotových cihel a rozkládat se bude na ploše 800 m2. První cihlu domina spustí patronky akce Ivana Chýlková a Simona Stašová ve 14 hodin.
Autogramiáda Jana Svěráka
Autogramiáda otce oblíbené postavičky medvídka z filmu Kuky se vrací“ začíná ve 14 hodin na stánku Noe 1A1 v hale č. 1.
Littlest Pet Shop Show – vystoupení Ewy Farne
V rámci sobotního doprovodného programu mohou děti potkat své oblíbené postavičky ze světa Littlest Pet Shop. Těšit se mohou také na hudební vystoupení zpěvačky Ewy Farne a další hosty.

Semináře pro veřejnost – sobota 2. října 2010
Koncept kontinua v praxi je seminář, na kterém se návštěvníci seznámí s metodou, jak vychovávat děti, aby z nich vyrostly samostatné a spokojené osobnosti. Přednášet bude Petra Janoušková ze společnosti REJA Europe a seminář proběhne od 10 do 12 hodin.
Bezplenková komunikační metoda je druhý seminář Petry Janouškové, který představí bezplenkovou komunikační metodu jako nejekologičtější a nejlevnější způsob péče o miminko. Seminář proběhne od 14 do 16 hodin.

Informace pro návštěvníky
Otevírací doba je ve čtvrtek a pátek od 10:00 do 18:00 hodin. Od soboty do neděle je otevírací doba prodloužena od 9:00 hodin do 19:00 hodin. Základní vstupné na veletrh je 100 Kč, při registraci přes internet je vstupné 50 Kč. Pro rodiny (2 dospělí a 2 děti) je připraveno rodinné vstupné 230 Kč.

 

www.for-babies.cz
www.fortoys.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...