Přidat inzerci

Facebook

Navigace


CVVZ 2010 již uveřejnila část svého programu

Celostátní vzájemná výměna zkušeností 2010 v Chrudimi se pomalu blíží a na stránkách přibývají programové balíčky i přihlášení účastníci.

  • Publikováno: 14. 09. 2010

Na stránkách akce je zatím k vidění přes 90 různých programů, ať už jde o workshop, seminář, diskusi nebo pohybový program.

Oddíloví vedoucí se mohou dozvědět, jak mají prezentovat svůj oddíl na internetu, jak se mají zaměřit na drogovou prevenci v oddílech a taky si vzájemně sdělí své zkušenosti o tom, jak se dostat do problémů a jak z nich ven. Ti, které zajímají rukodělné činnosti, ocení quilling a inchies, pohybové nadšence zase zaujme gorka morka a Krav Maga.
Dosud uveřejněné programy si můžete prohlédnout zde.

Přihlásit se na CVVZ 2010 je možné do 31. října. Čím dříve se účastník přihlásí, tím bude mít nižší poplatek: kdo to stihne do konce září, bude platit 390 Kč, přihlášení do 5. listopadu budou platit 440 Kč a předem nepřihlášení zaplatí 490 Kč.

Přihlášených je dosud 300 účastníků. Na loňské, plzeňské CVVZ bylo účastníků přihlášených 546 a reálně se jich dostavilo 273, lze se tedy jen dohadovat, jak budou čísla vypadat letos.

Z řad účastníků je prozatím přihlášeno nejvíce Pražáků, kteří se svým počtem třinácti lidí již dohnali organizátory ze Skutče. Svých zástupců má zatím nejvíce přihlášený Pionýr a v závěsu za ním Junák.

CVVZ 2010 se uskuteční  12. – 14. listopadu v Chrudimi.

 

www.cvvz.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...