Přidat inzerci

Facebook

Navigace


V Brodě se rozdávaly novinářské certifikáty

Lektoři Letní žurnalistické školy Karla Havlíčka Borovského rozdali 22. srpna certifikáty k úspěšnému absolvování kempu. Dostali je ti studenti, kteří svými výstupy dokázali, že si odnesli…

  • Publikováno: 29. 08. 2010

„Rozhodli jsme se, že neudělíme certifikáty všem účastníkům školy, protože ne všichni se snažili pracovat naplno. Naším cílem je, aby certifikát nebyl pouze nějakým osvědčením za účast, ale aby odpovídal kvalitě odvedené práce,“ uvedl Milan Pilař, organizátor školy.

Letošní ročník přinesl opět zajímavé hosty, jakými byli šéfredaktor Aktuálně.cz Jakub Unger, Radko Kubičko z Českého rozhlasu 6, spisovatelka Kateřina Tučková nebo přední český spisovatel Pavel Kohout, od kterých se studenti mohli dozvědět vše, co je zajímalo.

„Velký důraz jsme kladli na samotnou praxi, takže si frekventanti školy za celý týden vyzkoušeli, co to znamená být opravdovým novinářem,“ říká Milan Pilař.

Letošní ročník byl zaměřen na česko-rakouské vztahy, na příští rok se uvažuje o Polsku.
Už teď organizátoři zvažují hosty, kteří by mohli navštívit příští ročník letní novinářské školy a studentům předat své profesionální zkušenosti. Z dlouhodobé hlediska se chce Letní žurnalistická škola věnovat tématům celé střední Evropy.

 

www.centrumvysocina.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...