Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Strašidelné pověsti města České Budějovice 2010

Od června do září je možné opět navštívit jedinečný projekt - hrané kostýmované noční prohlídky s názvem Strašidelné pověsti města České Budějovice.

  • Publikováno: 04. 07. 2010

Strašidelné pověsti města České Budějovice v loňském roce získaly v prestižní soutěži portálu Kudy z nudy za 3. místo jako nejoblíbenější projekt cestovního ruchu v jižních Čechách.

Zájemci se projedou koněspřežkou, založí akciový pivovar Budvar, pohovoří se sochou Josefa Dietricha, nechají si vyprávět příběh lampáře Vojty a jiné pověsti z historie města.
Za doprovodu dvou hašteřivých sester, Pověsti a Historie, navštíví několik zastavení, kde se poutavou formou hraných obrazů dozvědí něco málo z bohaté historie královského města Českých Budějovic.

Trasa vede historickým jádrem města České Budějovice, sraz je u KD Slávie (zadní vchod z Dukelské ulice naproti Jihočeskému muzeu ČB).

Termíny prohlídek: každý sudý čtvrtek, tedy 17. června, 12. a 26. srpna, 1., 15. a 29. července a 9. a 23. září, pokaždé od 19:00 a od 20:30.

 

www.kultur-kontakt.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...