Přidat inzerci

Facebook

Navigace


130 týmů mladých lidí po celé České republice získá finanční podporu

Sto třicet vítězných projektů mladých lidí bude podpořeno programem Make a Connection - Připoj se částkou 2 700 000 Kč.

  • Publikováno: 04. 07. 2010

Oblíbený program, který je realizován Nadací rozvoje občanské společnosti (NROS) a společností Nokia v celé České republice, byl letos vyhlášen již podeváté.

Stejně jako v uplynulých ročnících se zaměřil na neformální skupiny dobrovolníků ve věku od 16 do 26 let, které připravily vlastní projekty zaměřené na pomoc komunitě, v níž žijí. Projektové týmy si mohly na své aktivity realizované od června do prosince tohoto roku zažádat o částku až 30 000 Kč.

Kromě finančních prostředků program Make a Connection – Připoj se nabízí také možnost neformálního vzdělávání. Pro mladé realizátory projektů pořádá několikadenní zážitkové školení, které se zaměřuje na základy projektového řízení, týmovou spolupráci, či komunikaci s médii a fundraising. Mladí lidé tak získají nové dovednosti a naučí se zvládat náročné požadavky spojené s realizací projektů.

Specifikem programu Make a Connection – Připoj se je originalita a neotřelost projektů. Projektové týmy nejsou při volbě tématu nijak omezovány, vzniká tím prostor pro všechny kreativní a dobré nápady. Mnoho projektů se také tradičně věnuje sociální oblasti, ekologii či osvětové činnosti.

Marketingová ředitelka Nokia Česká republika Pavla Tomsová k programu Make a Connection – Připoj se říká: „Vždy rádi podporujeme mladé lidi v České republice. Oni sami vědí nejlépe, co je v jejich okolí potřeba, a přicházejí se skvělými nápady, jak toho dosáhnout. Vkládají obdivuhodnou energii a nadšení do řešení důležitých věcí a problémů, které vidí kolem sebe.“

Oblíbenost programu Make a Connection – Připoj se mezi mladými lidmi každým rokem roste. Letos se o podporu ucházelo rekordních 203 projektů.

 

www.pripojse.cz
www.nros.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...