Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Na příměstský tábor s Botanickou zahradou

Pro děti, které se o prázdninách nechtějí nudit, ale jejichž rodiče nemohou odjet z Prahy, pořádá Botanická zahrada hl. m. Prahy svůj první příměstský tábor.

  • Publikováno: 03. 07. 2010

Cílem tábora je nabídnout dětem z Prahy 7 a okolí v průběhu prázdnin možnost kvalitně strávit volný čas.

Příměstský tábor je určen pro 25 dětí ve věkové kategorii 8 – 14 let.

Pro děti bude připravený například celodenní výlet do přírody, proběhne sportovní den a nebudou chybět ani soutěže v areálu botanické zahrady nebo celodenní dobrodružná hra. Organizátoři jsou připraveni i na tzv. mokrou variantu, pokud by během tábora nepřálo počasí.

Ochutnávka z programu:
po 9. 8. Zahajovací den s dobrodružnou hrou po areálu BZ
út 10. 8. Ochrana fauny Votice – návštěva stanice pro zraněné a handicapované živočichy, pozorování ptáků ve volné přírodě – program zajištěný ornitology
st 11. 8. Návštěva ZOO, krmení zvířat, pohled do zákulisí
čt 12. 8. Ve vodě to žije aneb podívej se pod kámen
pá 13. 8. Výlet do Divoké Šárky, dobrodružná hra „Cesta do pravěku“

Předání dětí proběhne každý den v 7:30 na zastávce autobusu č. 112 a zajímavý program bude připraven až do páté hodiny odpoledne. Předání dětí rodičům proběhne v 17:00 na stejném místě jako ráno.
Na děti budou dohlížet akreditovaní instruktoři s dlouholetou pedagogickou praxí a přítomen bude také zdravotník. Děti budou mít zajištěné jídlo i pití po celý den.

Bližší informace se dozvíte na stránkách Botanické zahrady nebo je poskytne Ing. Lenka Prokopová na tel. 737 284 269 nebo na e-mailu lenka.prokopova@botanicka.cz. Na tuto adresu lze  i zasílat přihlášky, kterou jsou na stažení na stránkách Botanické zahrady.

Termín tábora je 9. – 13. srpen 2010, uzávěrka přihlášek je 15. července.

 

www.botanicka.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...