Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Hurá na prázdniny s Aquapalace Praha - V sobotu mají děti vstup za jednu korunu

Přijďte se naladit na prázdninovou notu. V sobotu 26. června je v největším aquaparku v Česku nejen pro děti školou povinné připravena akce Hurá na prázdniny. Všechny děti s výškou do 150 cm…

  • Publikováno: 24. 06. 2010

Těšit se můžete na hravé odpoledne plné soutěží. Pro děti i rodiče je od 14 do 18 hodin připravena například jízda na surfu, tančení pod molitanovou tyčí, plavání na nafukovacích kosatkách i koňské zápasy. Vžít se vaše ratolesti mohou i do role potápěče a za vylovené předměty vyhrát sladké překvapení. Připraven bude i koutek s facepaintingem – malováním na obličej a každou hodinu se všichni mohou vyřádit v umělých mořských vlnách v Paláci pokladů.

Zábava za každého počasí
V Aquaparku si děti i rodiče užijí za každého počasí. V Paláci dobrodružství najdou všichni odvážní více než půl kilometru tobogánů, strmé skluzavky a spacebowl. Rodiče si zase mohou užít příjemné odpočinkové odpoledne v Paláci relaxu ve vířivce nebo na masážních lavicích. Za slunného počasí je k dispozici venkovní zóna s divokou řekou, bazénem s vířivkou a pohodlnými lehátky. Nechybí ani plážový bar s širokou nabídkou koktejlů.

Do aquaparku zdarma
Snadno a rychle se do Aquapalace Praha dostanete Aquabusem. Tato linka jezdí denně zdarma na trase Opatov (zastávka metra „C“) – Aquapalace Praha a zpět. Kapacita Aquabusu je 45 míst. Pokud pojedete autem, najdete podrobný popis cesty na www.aquapalace.cz. Parkování je pro návštěvníky zdarma.

 

*Vstup za jednu korunu pro dítě do 150 cm platí pro jedno dítě v doprovodu 1 dospělého.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...