Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Děti si mohou užít prázdninový tábor i v aquaparku

Prázdniny jsou dobou, kdy děti jezdí na letní tábory. Ne každé dítě ale ocení štípance od komárů, spaní pod starými stany a celotýdenní odloučení od rodičů. Každé dítě ale rádo chodí do bazénu.

  • Publikováno: 20. 06. 2010

Aquapark Barrandov nabízí řešení v podobě táborů v bazénu.

Děti od šesti do dvanácti let mají skvělou příležitost jak si užít tábor plný vody, vodních atrakcí, více vody, hraní s vodou a ještě více vodních atrakcí.

Na programu budou mít kromě všudypřítomného plavání a dovádění také beach volleyball, fotbal, kuželky, stolní tenis, petangue a výtvarné práce.
Kromě toho tábor zahrnuje výuku plavání, ukázkovou záchrannou akci v bazénu nebo ukázku práce plavčíka. Kde jinde mohou děti vidět, jak se zachraňují tonoucí lidé, a to včetně následné první pomoci? Dále si prohlédnou výstroj a výbavu policie a hasičů a uvidí i ukázku jejich práce. Jako bonus je čeká poznávací exkurze do strojovny na čištění vody.

Program se samozřejmě bude přizpůsobovat počasí, zájmu i věku dětí.

Tábory se pořádají v týdenních turnusech od července do konce srpna. Program je pro děti připravený od 8 do 16 hodin.

Konají se v Aquaparku Barrandov. Zázemí budou děti mít v Pyramidě a ve venkovním prostorném stanu, obědy jsou zajištěny v Pizzerii Kaskáda.
Přihlašování je možné do konce června.

 

www.aquadream.cz/letnidny.html


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...