Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Dva týdny pro němčinu v Krušných horách

Na již čtvrtém česko-německém jazykovém kurzu GFPS se sejde deset Čechů a deset Němců, aby se od sebe navzájem učili mateřštinu toho druhého.

  • Publikováno: 14. 06. 2010

Dopoledne se koná moderní a kreativní výuka ve skupinách vedená zkušenými lektory; odpoledne probíhá práce v česko-německých párech, při které se formou přirozené komunikace upevňují a rozšiřují dosavadní znalosti.

Dále se v rámci kurzu konají společné večery, hry a výlety.
Po celou dobu kurzu žijí studenti spolu pod jednou střechou. Díky soužití s rodilými mluvčími je zaručen neustálý kontakt se studovaným jazykem. Tím se rychle odbourá strach z mluvení a výrazně zlepšuje komunikace v cizím jazyce.
V kurzu je kladen důraz na komunikační schopnosti, ne na gramatiku.

Termín podání přihlášek je prodloužen do 30. června 2010.
Přihláška je chápána jako závazné projevení zájmu o kurz. Po uzávěrce přihlášek bude následovat výběrové řízení, které potrvá přibližně dva týdny. Po jeho ukončení budou přihlášení informováni, zda byli pro účast na kurzu vybráni.

Uchazeči by měli mít znalosti němčiny nejlépe na úrovni B1 podle Evropského referenčního rámce, kurz není koncipován pro germanisty.
Jazyková úroveň kurzu bude po výběrovém řízení upřesněna tak, aby mohla být výuka přizpůsobena znalostem většiny účastníků a byla tak pro všechny co nejefektivnější.

 

www.tandem.adam.cz
www.gfps.org


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...