Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Benefice bez bariér - zábava i zkušenost

Na Benefici bez bariér, jejíž výtěžek pomůže handicapovaným jedincům, se naučíte Braillovo písmo nebo vyzkoušíte chůzi o slepecké holi.

  • Publikováno: 02. 06. 2010

V sobotu 5. června 2010 se u slavičínské Sokolovny zboří zeď mezi zdravými a handicapovanými jedinci a všichni si budou moci vyzkoušet zvládání běžných nástrah života handicapovaných.
Občanské sdružení UnArt Slavičín pořádá pod záštitou města Slavičín již druhý ročník této dobročinné akce, aby její výtěžek věnovalo sdružení Přátelé z lásky Slavičín a Háčko Brumov.

Akce bude sestavena ze dvou částí:

Odpoledne bude věnováno dětem – od 14:00
Ty mohou cestovat po různých kontinentech a vyzkoušet si tak zajímavé a netradiční úkoly. Rovněž si návštěvníci budou moci zajezdit na koních, napsat si své jméno na Pichtově stroji, orientovat se pomocí slepecké hole či zdolávat překážky na invalidním vozíčku.
Součástí odpoledního programu budou rovněž vystoupení sdružení Přátelé z lásky Slavičín a Háčko Brumov, jimž bude věnován výtěžek z této akce. Těšte se například na vystoupení mažoretek a roztleskávaček, maňáskového divadla, mini souboru Rubiko a mnoho dalšího. Tento program se bude za deštivého počasí odehrávat ve slavičínské Sokolovně.

Večer bude hudebně nabitý – od 18:00
Připraveno je překvapení v podobě hudebně nabitého večera, kde zahrají regionální kapely Symbióza, Babolam, Eyesore i pražský zpěvák NiceLanda s kapelou, který si na Benefici odehraje svou koncertní premiéru ve Zlínském kraji! Milovníci stylů DnB a breakbeat si rovněž přijdou na své – DJs Štelo a Štola a DJ Smog budou od půlnoci hrát jen a pouze pro ně.
Moderuje moderátor České televize Jakub Železný.
Během večerního programu bude připraveno překvapení a nebude scházet ani mnoho dalších zajímavostí.

 

www.unart.cz
www.adam.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...