Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Open Dance Stream v ulicích Prahy 5

Open dance stream je jedinečná taneční akce v ulicích Prahy 5. Dvacet stanovišť, dvacet DJ´s, soutěž o skvělé ceny a zábava do pozdních nočních hodin na Smíchovské pláži!

  • Publikováno: 24. 05. 2010

Nenechte si ve čtvrtek 27. května ujít tuto mega taneční akci, najděte si své DJ a přijďte roztančit Pětku!

Po celé městské části Prahy 5 bude v tento den rozmístěno 20 stanovišť s hudebními stany.
Vaším úkolem bude najít podle mapy alespoň tři z těchto stanovišť, získat z nich razítko a přijít v 18 hodin na pěší zónu Anděl, odkud se bude společně pokračovat na Smíchovskou pláž.
Tam vypukne v 19 hodin velká dance párty.

Na párty na Smíchovské pláži vystoupí skvělý showman Chozé a jeho team tanečnic. Na pódiu bude kromě DJ Michala Pěkného a DJ Radovana Myslíka i pár pár jejich kolegů z odpolední akce Roztančíme Pětku, vystoupí imitátor Michaela Jaksona a těšit se můžete i na skvělé vystoupení zpěvačky Zuzany Nové, v jejímž podání uslyšíte písničky od Roxett a Celin Dion.

Kdo bude mít zájem, může se na akci nechat pokreslit přírodní hennou, nechat si udělat třpytivé malování, japonské malování, copánky, dready nebo facepainting.

Každý, kdo bude mít 3 razítka s logem Open Dance Stream, obdrží na pláži light stick, za 5 razítek dostane plechovku energy drinku a minimálně 7 razítek zaručí prvním 200 návštěvníkům skvělé tričko s logem akce.

Ve 21:45 proběhne losování o úžasné ceny, jako je iPOD nebo značkové oblečení.

Bavit se, tančit a užívat si skvělé nálady si budete moci užívat až do 22 hodin!

 

www.opendancestream.cz
www.facebook.com

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...