Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Jihočeská Bambiriáda otevřela své brány

Slavnostní zahájení Bambiriády proběhlo v pátek dopoledne za účasti primátora Statutárního města České Budějovice Mgr. Juraje Thomy a dalších významných hostů.

  • Publikováno: 22. 05. 2010

Zatímco byl páteční den určený především školám, sobotní den bude patřit rodičům s dětmi. Rodiče by si neměli nechat ujít nabídku volnočasových aktivit pro své děti. Mají možnost vidět, kam jejich dítě bude chodit.
V neděli ve 13 hodin bude Bambiriáda slavnostně zakončena závěrečným losováním cen, které věnoval E. ON Česká republika, a.s. a Armáda ČR.

Čtvrtek 20. května 2010 byl také Dnem otevřených dveří v klubovnách a místech působení jednotlivých sdružení a organizací. Zájemci mohli navštívit sdružení Pionýr, 1. stř. Zálesák, Azimut, Českou tábornickou unii, rodinné centrum Rozárka či sdružení Koníček.
Ani ten, kdo nestihl navštívit žádnou z kluboven, nemusí věšet hlavu. Přímo na Bambiriádě má možnost se dozvědět mnoho zajímavých informací o činnostech jednotlivých sdružení.

Po celou dobu Bambiriády návštěvníky čeká bohatý kulturní program.
Těšit se mohou např. na 5. ročník mezinárodního divadelního festivalu Na prahu Loutkohra Jihočeského divadla, na pódiová vystoupení, lanové aktivity, projížďky na lodích, počítačové hry, tábornické netradiční sporty, ukázky výcviku psů, ukázky vojenské techniky a ručních zbraní, prezentace Armády ČR, aktivních záloh a vojenských škol, airsoftové střílení, skládačky, hlavolamy, westernové soutěže a řada dalších atrakcí.
Připravená je i expozice letních táborů s nabídkou volných míst.

Aktivní návštěvníci Bambiriády budou odměněni volnými vstupenkami do ZOO Hluboká nad Vltavou, Alšovi jihočeské galerie, Planetária na Kleti, Jihočeského muzea či na divadelní festival Na prahu Jihočeského divadla.

www.bambiriada.cz
www.radambuk.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...