Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Čarovný pohádkový les ve Velkých Karlovicích

Třicátý květen bude letos patřit čarodějnicím. Vydejte se na dobrodružnou cestu a získejte sladkou odměnu!

  • Publikováno: 17. 05. 2010

Tradiční a velmi oblíbená cesta pohádkovým lesem se uskuteční v neděli 30. května u turistického hotelu Galik ve Velkých Karlovicích. Na dobrodružnou pohádkovou cestu, tentokrát s čarodějnickým motivem, mohou účastníci vyrazit od 9 do 12 hodin.

Magickou cestou lesem určitě potkáte čaroděje, čarodějnice, Ježibabu z Perníkové chaloupky, Černokněžníka, Rumburaka s Arabelou a nebude chybět ani skutečný kouzelník, který předvede své triky a kouzla a další pohádkové bytosti.

„Mezi další lákadla letošní akce pro děti bude určitě patřit krmení oveček a setkání s dalšími typickými valašskými zvířátky. Účast přislíbil také Veverčák Čenda, populární maskot Rodinných pasů,“ řekl Pavel Mikula, vedoucí hotelu Galik. 

Po nenáročné cestě pohádkovým lesem, při které se sbírají razítka a sladké odměny za splněné úkoly, bude následovat vyhlášení a velký čarodějnický diskotékový rej. Nejzajímavější masky obdrží zajímavé ceny.

„Na akci je pouze dobrovolné vstupné a každý malý účastník obdrží rozmanité ceny, na kterých se mimo jiné podílí Pompo. Akce se uskuteční za každého počasí,“ dodal Pavel Mikula.

Pro ty, kteří si chtějí naplno užít víkend s rodinou v podhůří Beskyd a Javorníků, je k dispozici také lanový park Horal s překážkami i Wellness Horal s řadou vodních procedur. 

www.valachy.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...