Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Škatulata ve Veletržáku!

Na konci května proběhne v pražském Veletržním paláci festival her a zábavy zaměřený na děti od 0 do 15 let nazvaný Škatulata.

  • Publikováno: 15. 05. 2010

Organizátoři slibují zajímavý program pro děti i rodiče a v pátek i pro školy a školky.
Hlavní náplní festivalu jsou zábava a využití volného času pro děti a informace pro rodiče – prezentovat se zde budou mateřské školy a centra, vzdělávací instituce i firmy nabízející zboží a služby pro děti. Součástí festivalu je také bohatý doprovodný program.

„Škatulata jsou festival pro celou rodinu – děti si na něm najdou zábavu a rodiče inspiraci, jak lze trávit s dětmi volný čas, čím je rozvíjet a jak se jim věnovat, a také umožní firmám interaktivní způsob prezentace a návštěvníkům, zvláště těm malým, poskytne příležitost, aby si vše vyzkoušeli a pořádně si zadováděli,“ říká Adam Weber, ředitel pořadatelské společnosti Sympex.

Velká dvorana Veletržního paláce se promění v jedno velké dětské hřiště, kde bude k dispozici spousta hraček, her a zábavy.

Všechny zúčastněné firmy a instituce se budou prezentovat připraveným programem pro návštěvníky, jako jsou dětská hřiště, dráhy zručnosti, kreativní dílny, hrací koutky s hlídáním a různé další tvůrčí či zábavné činnosti a soutěže. Rodiče tak sami uvidí, jak odborníci s dětmi pracují, čím je rozvíjejí. Produkty prezentujících se firem bude možné rovnou vyzkoušet, ať už to budou třeba modely na dálkové ovládání, kola, brusle nebo trampolíny.

V ostatních prostorách Veletržního paláce se bude konat doprovodná prodejní výstava, kde se kromě tradičního zboží budou prezentovat například mateřské školky s výukou cizích jazyků, aqua centra vhodná pro plavání s nejmenšími a podobně.

Atraktivní pro děti i dospělé bude doprovodný program – děti potěší vystoupení dětských tanečních skupin, představení kouzelníka Pavla Kožíška, soutěže o hračky a hry či výstava divadla Minor.
Pro rodiče budou zajímavé přednášky, jejichž tématem bude například první pomoc pro děti a dětem.

 

www.skatulatafest.cz
www.sympex.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...