Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Rekrační středisko Javorek

Rekreační středisko nácházející se v Krkonoších městěčku Jilemnice. Město jilemnice je též známo tím,že v zimní měsících můžete na Jilemnickém náměstí spatřit Krakonoše postaveného ze sněhu.…

  • Publikováno: 06. 05. 2010

Volná místa na letní Tábor 2010 – Tábory 2010:

Krásné prázdniny Vašich dětí plné kamarádů a zážitků bez nudy je náš cíl!Ozdravné pobyty v krásné přírodě a prostředí Krkonoš.Letní dětský tábor v rodinném penzionu Javorek, Jilemnice, krásném prostředí přírody Krkonoš, obklopený loukami, lesy, turistickými zajímavostmi, přírodovědnými naučnými stezkami atd. Pro děti od 7 do 15 let .

Co jsme pro děti připravili? 
Děti hrají od prvního dne na táboře celotáborovou hru, při které poznávají přírodu, učí se tábornickým dovednostem a sportují, jednotlivé činnosti a disciplíny jsou vyhodnocovány, děti sledují jak si v průběhu tábora vedou a nakonec je oficiální ukončení táborové hry s vyhlášením výsledků. Vždy doufáme v příznivé počasí a snažíme se být z dětmi co nejvíce na čerstvém vzduchu, v okolí tábora jsou lesy, turistické a naučné stezky a další zajímavé cíle. Děti jsou vedeny k samostatnosti, slušnosti a zodpovědnosti. V průběhu tábora je diskotéka, táborák, olympiáda vědomostní a sportovní, noční i denní bojovky, koupání v nedalekém rybníku nebo na koupališti v Kruhu atd. Pro vítěze i poražené jsou připraveny zajímavé ceny.

Jak jsou děti ubytovány?
Děti bydlí ve zděné budově s travnatým hřištěm a venkovním posezením u ohniště. V objektu je k dispozici jídelna, kuchyně, společenská místnost, společné sprchy a toalety, vždy pánské a dámské zvlášť. Pokoje s teplou a studenou vodou mají nové vybavení – palandy, válendy pohovky, třídílné šatní skříně atd. 

Jak se děti stravují? 
Stravování je zajištěno 5x denně, nápoje jsou v jídelně dětem k dispozici po celý den. Vaříme domácí stravu, pečeme moučníky.

Více info a termíny turnusů na www.ubytovani-jilemnice.net

Rekreační areál je během celého roku ideální pro školní skupiny jako jsou lyžařské výcviky či školy v přírodě.Na své si přijdou i organizátoři PC kurzů, které zde již dlouholetou tradici. Pro návštěvníky Jilemnice je připravena široká škála využití, jako například pronájem sportovní haly,tenis.kurtů,krytý plavecký bazén,běžecký areál Hraběnka.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...