Přidat inzerci

Facebook

Navigace


S XD Theatrem na cizí planetu

Máte rádi adrenalin? Chcete zažít příběhy za hranicí Vaší fantazie? Navštivte XD Theater v Centru Babylon Liberec, doposud jediný 4D simulátor v České republice.

  • Publikováno: 29. 04. 2010

Prožijte zde adrenalinové jízdy a lety virtuálním světem. Jen stěží rozeznáte fikci od reality. Jako hlavní postava podniknete „crazy“  výpravy na cizí planety, do ledových pustin či hlubin země.

V nabídce XD Theateru je sedm programů, které rozehrají Vaši fantazii. Dvě produkce jsou čerstvé novinky – šokující sci-fi Roboti z Marsu a superadrenalinová  jízda Horská dráha.  A další dobrodružství, ledový Výlet do Arktidy, sci-fi Cesta do středu země či dobrodružný průlet vesmírem Kosmická loď. Adrenalinový zážitek Vám připraví Strašidelný důl. Pro menší diváky je připraven bláznivý let velkoměstem Jett a Jin.

Jak 4D simulátor funguje ?

Usednete do jednoho z osmi sedadel, nasadíte si speciální brýle a vydáte se na odvážnou cestu do neznáma. Polarizační brýle umožňují sledovat obraz ve třech dimenzích. Čtvrtou dimenzí je pohyb sedadel, foukání vzduchu a prostorový zvuk. Křesla dokáží vyvinout až 100 různých pohybů a přetížení až 2G.

Otevřeno je denně od 10:00 do 20:00. Přijďte a vyzkoušejte, osobní zážitek překoná Vaše představy!

Další novou atrakcí v Centru Babylon Liberec jsou “Koňské dostihy“. Nová atrakce vás zavede na závodiště do světa rychlých koní a jejich jezdců. Až čtyři závodníci mohou soutěžit o prvenství. Přijďte si vyzkoušet svou přesnou mušku a postřeh.

 

www.babylonliberec.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...