Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Poznejte energii na Den Země

Tradiční Den Země se bude v režii Chaloupek o. p. s. konat v neděli 25. dubna od 10:00 do 16:00. Energie ve všech podobách!

  • Publikováno: 17. 04. 2010

Parní stroj – dynamo – větrné elektrárny – horkovzdušné balónky – větrníky – mlýnky na potok a další – to všechno lze zahrnout do pojmu „energie“.

Chcete pouštět horkovzdušné balónky, vyrábět větrníky, cvičit tai či, projít si kalorickou stezku, zúčastnit se pokusů s energiemi, rozdělávat oheň, projet se na koni i ve voze, pracovat s keramikou, vidět kovat kováře, vyrobit si mlýnek na potok nebo se zúčastnit výstavy a výjezdu k větrné elektrárně v Pavlově? Zajímá vás bleší trh, divadlo nebo vystoupení folklórního souboru Okřešánek? Chcete vědět, jak dopadlo 4. kolo Malé energetické akademie?

Pak se zúčastněte Dne Země na Chaloupkách!
Areál střediska Chaloupky leží na pomezí okresů Jihlava a Třebíč u obce Nová Brtnice směrem na obec Kněžice.

Přineste nějaký předmět – hračku, knihu, oblečení, drobné vybavení nebo třeba květiny – na bleší trh. Staré se nemusí vyhazovat, může se použít znovu a rozhodně to sníží energetickou stopu po výrobě.

Vstupné na akci je 30 Kč.

 

www.chaloupky.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...