Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Znáte Račí údolí?

Jsme společnost Račí údolí, jež provozuje penzion a chatky s celkovou kapacitou 168 lůžek v panenských a turisty doposud málo známých Rychlebských horách. Raci v potoce dokazují, že zdejší voda…

  • Publikováno: 15. 04. 2010

Jsme společnost Račí údolí, jež provozuje penzion a chatky s celkovou kapacitou 168 lůžek v panenských a turisty doposud málo známých Rychlebských horách. Raci v potoce dokazují, že zdejší voda a vzduch patří k nejčistším v České republice. Areál je možno využít především pro dětské letní tábory, ozdravné pobyty, sportovní soustředění, školy v přírodě, školní výlety, turistické a cyklistické rekreace, oslavy, firemní školení či silvestrovské pobyty.

Dětské letní rekreace letos pořádáme již 14. rokem. Můžete se těšit na koupání, sportovní a zábavné hry, olympiády, soutěže, turnaje, turistické výlety do okolí, táborové ohně se zpěvem a kytarou, diskotéky, karneval, parodie na různé pořady – Superstar, Caruso Show, Miss tábora, atd. Od roku 2009 se stal patronem našeho tábora nejznámější český freestylista Petr „KUCHTA“ Kuchař.

Rekreace je možno objednávat v dubnu, květnu, červnu, září a říjnu. Přes zimu se mohou přihlásit skupiny od 25 osob. V červenci a srpnu je rekreační zařízení plně obsazeno dětskými tábory.  Areál má celkovou ubytovací kapacitu 168 míst. Z toho je 80 míst ve zděné budově, kde jsou dvoulůžkové, čtyřlůžkové a více lůžkové pokoje. K dispozici jsou i pokoje se sociálním zařízením. Dalších 88 ubytovacích míst je ve dřevěných čtyřlůžkových chatkách, které jsou v těsné blízkosti budovy. Chatky jsou v provozu pouze pro letní pobyty. Do chatek je nutné vzít si vlastní spací pytel. Budova je vytápěna.

Sportovní  zázemí: k dispozici je malé travnaté hřiště na fotbal a volejbal, asfaltové hřiště na házenou, košíkovou, volejbal, nohejbal a tenisový kurt s antukou, který jakožto jediný, je za poplatek. V teplých letních dnech oceníte venkovní bazén. Pro méně náročné je k dispozici petanque, kriket, stolní tenis či ruské kuželky. Odpočinout si můžete na louce plné lučního kvítí nebo v klubovně s krbem a audiovizuální technikou. Tipy na výlety: Zámek Jánský Vrch (3 km), Čertovy kazatelny (2 km), zřícenina hradu Rychleby (4 km), Tančírna Račí údolí (0,5 km), krytý bazén Javorník (3 km), rozhledna na Borůvkové hoře (10 km), Nýznerovské vodopády (15 km), Otmuchowská jezera v Polsku (19 km), jeskyně Na Pomezí (25 km), lyžařské středisko SKI Zálesí (9 km) a mnoho dalších.

Více informací najdete na stránkách www.raciudoli.cz

Kontakt:  tel./fax 584437018, mob. 777946373 nebo 606788834.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...