Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Užijte si jaro s kozami!

Výstava s kozí tématikou bude přístupná během celého dubna.

  • Publikováno: 01. 04. 2010

Po celý duben bude v Praze 1 na Kozím plácku v galerii VICE veřejnosti zpřístupněna sbírka exemplářů s kozí tématikou.

Výstava je volně přístupná každý den od 10 do 17 hod mimo pondělí.
Pro školní výlety a dětské kroužky, případně i rodinné výlety lze domluvit krátkou poutavou přednášku. Návštěvníci mohou nakreslit obrázek s tématem koz, ochutnat kozí tvaroh a dostanou dárek na památku.
Do muzea může přispět každý. Máte předmět, historku, fotografii nebo pohled s kozami a chcete jej předat do Kozího muzea? Přijďte a udělejte to!

V sobotu 17. dubna bude na Kozím plácku celé odpoledne a večer probíhat první ročník Kozích slavností, při kterém zahrají muzikanti i divadelníci a bude promítán kozí film a pohádka.

Pro ty, které už unavuje jejich sedavé zaměstnání, existuje možnost vzít si s sebou kamarády nebo blízké a přijet do Milkovic. Máloco povzbudí jako odpočinek při zemědělských, chovatelských a zahradnických pracích.
Koncem května a začátkem června se zde suší první tráva na seno. Do té doby se sbírají klacky a větve v sadech, kameny z polí, vyhrabávají se zahrádky, ryjí se záhony a pozornost se věnuje i dalším pracím, u kterých je vidět okamžitý výsledek.
Nabídka dozvědět se něco o chovu koz a oslů i o hospodaření v přírodě platí pro školní děti, výlety a kroužky i letos. Stačí se jen domluvit na čase příjezdu.

Spolek přátel koz vznikl v březnu 2000 a od té doby pokračuje v bohulibé práci Ládi Lise v propagaci koz a života s nimi.

 

www.kozy.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...