Přidat inzerci

Facebook

Navigace


AQUA UNITED: Centrum Babylon

Liberecký Aquapark CENTRA BABYLON se přidal do projektu Aqua United 2010, který je pořádán při příležitosti Světového dne vody.

  • Publikováno: 27. 03. 2010

Na celý týden od 22. do 28. 3. 2010 připravil program plný nevšedních zážitků.

Od pondělí do neděle můžete denně v rámci vstupného vyzkoušet Aquazorbing – adrenalinově vykutálenou chůzi po vodní hladině. V uzavřené plastové kouli budete bezpečně dovádět, procházet se v bazénu v prostorách Átriové haly, ale i hubnout. Nechte se zavřít do speciální plastové koule naplněné vzduchem. Co se bude dít na vodní hladině záleží jen a jen na odvážlivci uvnitř. Pět minut bude stačit k úplnému vyčerpání, ale zážitek z této „jízdy“ rozhodně stojí za to.

Sobotní večer patří „naháčům“. V Aquaparku se bude konat Jarní naturistická party. Své šaty a společenské postavení zanechte v šatně a pojďte se bavit! 
Čeká Vás soutěž o nejkrásněji pomalovaná těla, živá hudba, aquazorbing, čtyři tobogány, saunování a spousta zábavy.

Přivítejte jaro netradičně!

Budete překvapeni, co všechno zde naleznete: soustavu bazénů, čtyři tobogány – Dráček, Anakonda, temná Galaxie s vodní clonou tvářící se jako zeď, a Tornádo – unikátní adrenalinový space-bowl pro odvážné, sto metrů síťových prolézaček – tunelů ve výšce přes deset metrů nad hladinou vody, romantické jeskyně, divokou řeku, unikátní akvária s mořskou faunou, whirlpooly; vodotrysky a gejzíry, vodní a podvodní masáže, saunu a římskou páru, relaxační zóny a bary s občerstvením.
Teplota vody v bazénech je 30 °C. Zima Vám rozhodně nebude.

V libereckém Centru Babylon na návštěvníky čeká „samá voda“, a to nejen v Aquaparku, ale i v iQparku, který se nachází pod stejnou střechou. Jednu z expozic iQparku podpořila Veolia voda, která je také partnerem celého projektu Aqua United 2010. Experimentům se meze nekladou. Připravena je vodní kaskáda simulující tok vody, na které si můžete postavit mlýnek jako na potoce, přehradu či stavidlo. V dalším bazénku naleznete různé druhy konstrukcí vodních pump, včetně takových „lahůdek“, jako je Archimedova spirála. Na vlastní oči uvidíte, jak funguje malá vodní elektrárna nebo i tak obyčejná věc, jakou je splachovací záchod. 
Už se Vám někdy podařilo roztočit na vodní hladině dvousetkilogramovou kouli? V iQparku se Vám to určitě povede. A kdyby náhodou ne, tak se před světem můžete schovat do bublin v obřím bublifuku.

www.BabylonLiberec.cz

 

Speciální možnost, jak si užít návštěvu v aquaparcích, budou mít návštěvníci v týdnu 22. 3. až 28. 3., kdy se bude konat v rámci AQUA UNITED 2010 Vodní týden a Vodní noc.
Tato akce se koná u příležitosti Světového dne vody, který vyhlašuje OSN od roku 1993. Návštěvníci se mohou těšit na prodlouženou otevírací dobu, soutěže (např. o skútr YAMAHA) a zábavný program jako noční plavání při svíčkách.
Akce se zúčastní aquaparky po celé republice: Aquapalace Praha, Aquadream Barrandov, Vodní ráj Jihlava, Aquaparky Olešná, Valašské Meziříčí, Ústí nad Orlicí, Hradec Králové, Aquapark Wellness Hotel Frymburk a další. 
V rámci AQUA UNITED 2010 proběhnout také zajímavé eventy, jako je potápění pro dobrou věc a dobročinná štafeta pro dětské domovy.

www.aquaunited.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...