Přidat inzerci

Facebook

Navigace


AQUA UNITED: Krytý plavecký bazén a Aquapark v Ústí nad Orlicí

Nevíte, co s volným časem nebo jak zabavit celou rodinu? V krytém plaveckém bazénu na Vás čeká spoustu zábavy, relaxace a sportovního vyžití.

  • Publikováno: 09. 03. 2010

V krytém plaveckém bazénu v Ústí nad Orlicí naleznete pětadvacetimetrový bazén s technologií slané vody, relaxační centrum s vířivkami, parními kabinami, infra kabinou, solární loukou, hudební vanou a tobogánem s délkou 84 metrů. K dispozici je dále Spinning, K2 hiking, Fitbox, Curling, Aquazorbing, Turbo solárium s vibrační deskou, kurzy plavání rodičů s dětmi, kojenci a batolaty a také masáže.

V letních měsících na Vaši návštěvu čeká Aquapark.
Nachází se zde rekreační a plavecký bazén (25 m), dětské bazény s kaskádami a skluzavkou, skluzavku „Kamikadze“ s převýšením 6,8 m, velký tobogán 101 m, vodní fotbal, Curling, Aquazorbing, vodní fotbal, volejbalové hřiště a minigolf.

 

Speciální možnost, jak si užít návštěvu v aquaparcích, budou mít návštěvníci v týdnu 22. 3. až 28. 3., kdy se bude konat v rámci AQUA UNITED 2010 Vodní týden a Vodní noc.

Tato akce se koná u příležitosti Světového dne vody, který vyhlašuje OSN od roku 1993. Návštěvníci se mohou těšit na prodlouženou otevírací dobu, soutěže (např. o skútr YAMAHA) a zábavný program jako noční plavání při svíčkách.
Akce se zúčastní aquaparky po celé republice: Aquapalace Praha, Aquadream Barrandov, Vodní ráj Jihlava, Aquaparky Olešná, Valašské Meziříčí, Ústí nad Orlicí, Hradec Králové, Aquapark Wellness Hotel Frymburk a další. 
V rámci AQUA UNITED 2010 proběhnout také zajímavé eventy, jako je potápění pro dobrou věc a dobročinná štafeta pro dětské domovy.

www.aquaunited.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...