Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Trapsavec - uzávěrka 36. ročníku je již na konci února

Vyhlášení 36. ročníku trampské literární soutěže s sebou přineslo významné změny.

  • Publikováno: 14. 02. 2010

Trapsavec je literární soutěž s dlouhou tradicí, letos je vyhlášen již 36. ročník.
Jedná se o soutěž tematicky zaměřenou na povídky a básně věnované trampování a přírodě. Soutěží se ve dvou kategoriích podle věku a předchozích úspěchů, a to v próze i poezii.

Od letošního ročníku změnil Trapsavec termíny uzávěrky a vyhlášení výsledků!
Uzávěrka již není v dubnu, ale 28. února 2010, a oheň Trapsavce spojený s vyhlášením výsledků není v září, ale poslední víkend v květnu!

Je pravidlem, že se povídky a básně právě skončeného ročníku publikují v trampských časopisech PUCHEJŘ, BRDSKÁ VLOČKA, OSLAVSKÉ BOUDY, SEVERKA, VITAMÍN KŘ, ŘÁDKY, TRAMPSKÝ SPRAVODAJ, dále na webu FOLKtime, Trapsaveckém deníčku, Borovici a dalších. Zároveň jsou povídky a básně čteny u ohňů, na koncertech a dalších akcích.
Trapsavci jsou věnovány pořady na Country rádiu a Rádiu Folk a každoročně je vydáván sborník.

Zvadla na oheň Trapsavce budou poslána koncem dubna.
Kavčino nakladatelství Rodocapsa zde pokřtí vtipný manuál a další Juanovu sbírku. Avalon pokřtí sbírku Brdské povídky II. Jde o po kračování velmi úspěšného prvního dílu, který vyšel již ve třech vydáních. Zároveň se bude jednat o avalonskou publikaci číslo 100!

Propozice soutěže Trapsavec najdete zde:

http://www.sdruzeni-avalon.cz/trapsavec.php


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...