Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Sodovka bez tahání lahví

Teče vám z kohoutku pitná voda? Tak to máte vyhráno. Právě jste skončili s taháním těžkých vod ze supermarketu. Perlivou nebo ochucenou vodu si teď můžete připravit doma, jednoduše a přesně…

  • Publikováno: 13. 02. 2010

Vzpomínáte na kdysi tak populární „sifon“? Tak na podobném principu, ale mnohonásobně vylepšeném díky moderní vědě a všem výdobytkům 21. století, funguje přístroj SodaStream.
Přináší revoluci do přípravy nápojů v domácích podmínkách a splňuje požadavky lidí, kteří se zajímají o zdravý životní styl, nechtějí zbytečně vyhazovat peníze a oslovuje je vše moderní, praktické a ekologické.

Elegantní model, který se bude dobře vyjímat na každé kuchyňské lince, tvoří tělo přístroje, láhev (+ jedna zásobní) s hermetickým uzávěrem a bombičky s kysličníkem uhličitým. Opakovaným stisknutí tlačítka na přístroji si sami zvolíte, zda chcete jemně perlivou, perlivou nebo více perlivou sodovku. Jedna bombička přitom vystačí na přípravu 60–70 l perlivého nápoje! 

Výměna bombiček není žádný problém. Po spotřebování plynu vyměníte prázdnou bombičku za plnou pouze za cenu plynu v některé z elektroprodejen, které jsou označeny logem SodaStream. Jejich aktuální seznam naleznete na www.sodastream.cz.

Možnost vyrobit si nápoj „na míru“ uvítají nejen dospělí, ale iděti. Své pití si mohou ochutit některým z originálních sirupů, které jsou vyrobeny z kvalitních surovin a prodávají se v 11 variantách: cola, diet cola, citron, pomeranč, růžový grapefruit, lesní plody, pomeranč diet, citron limetka light, tonik, zázvorová limonáda a energy drink. Přitom z 500 ml sirupu připravíte minimálně 12 litrů osvěžujícího nápoje!

Přístroje SodaStream se dodávají na trh v několika různých provedeních a cenových relacích, aby si mohl vybrat každý zákazník. K dostání jsou jednoduché přístroje z kvalitních plastů v několika barvách, jejichž ceny začínají na 1790 Kč (např. model SodaStream JET). Elegantní přístroj stojí cca 2490 Kč (např. model SodaStream Pure Grey), anebo si můžete vybrat čistě designové (model SodaStream Penquin, cca 4490 Kč) v kombinaci materiálů nerez-sklo. 

Pokud ještě pochybujete, zda je SodaStream dobrým nápadem pro vaši domácnost, jistě vás přesvědčí následující řádky:
+ kdykoli připravíte čerstvé nápoje pro svoji rodinu
+ zbavíte se povinnosti tahat těžké láhve z obchodu domů, skladovat je a po spotřebování obsahu likvidovat
+ uspoříte peníze, protože 1 litr sodovky z přístroje SodaStream vyjde na 2,90 Kč
+ namícháte si nápoj přesně podle momentální chuti 
+ potěšíte děti – výroba domácí sodovky je bude bavit
+ pomůžete přírodě, protože SodaStream zabraňuje vzniku většiny znečištění vznikajících při výrobě, balení a transportu běžných nápojů v lahvích. Navíc při jeho použití se snižuje odpad z plechovek a lahví a méně se znečišťuje ovzduší (odpadá přeprava lahví s nápoji od výrobce k obchodníkům)

 

www.sodastream.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...