Přidat inzerci

Facebook

Navigace


V Praze bude o víkendu strašit

Rarach, hastrman, bojácná Anežka a další strašidla budou tuto sobotu v odpoledních hodinách tradičně bloumat uličkami staré Prahy a děsit její návštěvníky v rámci akce Prahou plnou strašidel. …

  • Publikováno: 07. 01. 2010

Týmová spolupráce a netradiční zábava – právě to chce akce nabídnout. Skupiny kamarádů, maminky s kočárky, děti s rodiči či prarodiči i dětské oddíly vyrazí hledat strašidelné bytosti podle indicií v uličkách Starého Města a Malé Strany. Účastní se dvojice i trojice kamarádů nebo rodinná družstva.

„Děti, které se na akci každoročně sjíždějí z celé republiky, zažijí podobná dobrodružství, jaká prožívají děti ve skautských oddílech. Stejně jako skauti si zkusí i něco praktického pro život – spolupracovat se svými vrstevníky, tedy být k nim tolerantní, přátelští, pomáhat si navzájem a hrát fair,“ popisuje Lukáš Bauer, jeden z organizátorů.

Na hřišti u Tyršova domu proběhne také rytířské klání a ohňová show. Uvidíte dobové kejklířské kousky ze středověké Prahy, ale i všechna strašidla pohromadě. Na závěr akce totiž proběhne jako každoročně volba nejhezčího strašidla, které získá titul Miss Huhula 2010.

Možnost přihlásit se do závodu bude mít veřejnost přímo na místě. Praha plná strašidel proběhne v sobotu 9. ledna od 13:45 do 19 hodin na hřišti u Tyršova domu na Újezdě.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...