Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Představitelé ČRDM a Generali Pojišťovny a. s. podepsali důležité pojistné smlouvy

Pojištění odpovědnosti za škodu a úrazové pojištění jsou předmětem důležitých smluv, které podepsali představitelé České rady dětí a mládeže (ČRDM) a Generali Pojišťovny a. s. Obě smluvní strany…

  • Publikováno: 30. 12. 2009

„Velmi rádi podporujeme všechny smysluplné a dobré partnery v oblasti ochrany zdraví a budoucnosti dětí, což Rada splňuje,“ řekl na dotaz serveru Adam generální ředitel a člen představenstva Generali Pojišťiovny a. s. Petr Kopecký. „Pro nás je Česká rada dětí a mládeže samozřejmě významným zákazníkem a pomáhá nám získávat nové pojištěnce. Produkt má tu výhodu, že jednotlivá sdružení jsou schopna se dostat k výrazně zajímavějším cenám pojištění a k mnohem lepšímu pojistnému krytí, než by byla schopna individuálně, a tak vlastně plní jednu z hlavních funkcí pro koncové uživatele nebo členy sdružení,“ vysvětlil generální ředitel Generali Pojišťovny a . s.

Je známo, že právě dobře vyjednané pojištění představuje jeden z výrazných „bonusů“ členství dětských a mládežnických spolků v národní „střešní“ organizaci, jíž ČRDM je. Česká rada dětí a mládeže nyní aktuálně čítá 98 členských organizací včetně osmi krajských mládežnických rad; jinak vyjádřeno, reprezentuje na 200.000 „duší“. Generali Pojišťovna a. s., která byla dodavatelkou pojištění pro ČRDM již v minulosti, vyšla vítězně z dvoukolového výběrového řízení, které ČRDM v souvislosti s pojištěním a délkou jeho trvání vypsala.

Na dotaz, zda má pojišťovna v plánu podporovat konkrétní akce pro děti, například typu známé Bambiriády, Petr Kopecký zobecnil, že ve strategii Generali Pojišťovny je hned několik podobných akcí.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...