Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Kdo jsem, kam mířím, kde budu za tři měsíce? Na Ledové Praze!

Jen těžko by děti chtěly slyšet, že se blíží konec pololetí. Možná větší úspěch by mělo prohlášení, že se blíží pololetní prázdniny; vůbec nejlepší ale je, že spolu s pololetními prázdninami se…

  • Publikováno: 23. 11. 2009

Ve dnech 29. – 31. ledna 2010 pořádá Pionýr a Nadace Dětem 3. tisíciletí ve spolupráci s několika pražskými školami tradiční akci pro děti, které se v období pololetních prázdnin chtějí pobavit a také si rozšířit své vědomosti o pražských kulturních památkách.

Akce loni otevřela pro širokou veřejnost téměř tři desítky institucí. Mezi největší lákadla samozřejmě patřil Pražský Hrad, ale i o ostatní výstavy, galerie a památky se zvýhodněným vstupným byl mimořádný zájem.
Národní muzeum a jeho další expozice, Muzeum hl. m. Prahy, výstavy Národní galerie, ale též například Žižkovská televizní věž či Letiště Praha, Židovské muzeum, Muzeum policie a mnoho dalších patřilo do loňského souboru památek, které poskytly zlevněné či volné vstupné pro účastníky akce.

Loni pořadatelé rozdali 9300 vstupenek – a účast lidí rok od roku stoupá.
Kolik jich navštíví Ledovou Prahu v roce 2010 se ukáže již v lednu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...