Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Za měsíc a den začíná CVVZ 2009!

Zkratka CVVZ znamená Celostátní vzájemná výměna zkušeností a letos se tato akce koná již poosmnácté. Jde o akci, kde se dobrovolně setkávají vedoucí působící v malých i velkých organizacích,…

  • Publikováno: 12. 10. 2009

CVVZ 2009 v Plzni si dalo za úkol ukázat a zaměřit se na téma volného času pro všechny děti bez rozdílu věku, pohlaví, handicapu a pro děti z etnických či národnostních menšin. Největším přáním potom je, aby na tomto setkání vznikla vize, jak co nejlépe uvést do každodenního života motto setkání: „Děti – naše budoucnost“ (volnočasové aktivity pro všechny).

Koná se o víkendu 13. – 15. listopadu 2009 a registrace již dávno běží, nejzazší termín pro přihlášení bude 31. října o půlnoci nebo po přihlášení patnáctistého člověka. Zatím je přihlášeno 525 účastníků.
Letošní program je rozložen do sedmnácti programových řad. Jednotlivé programy si již nyní můžete prohlížet na oficiálních stránkách CVVZ, stále přibývají nové.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...