Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Říjen plný dobrodružství v Aquapalace Praha

V říjnu si v největším aquaparku v česku užijete spoustu zábavy. Po letní pauze začínají v Aquapalace Praha opět pravidelné zábavné programy pro děti, a to každé úterý, středu a čtvrtek od 16…

  • Publikováno: 02. 10. 2009

Malé návštěvníky tu čeká spousta zábavných soutěží a ve všední dny navíc i oblíbené animační programy.

V sobotu 3. října čestlický aquapark přepadnou piráti! Od 14 do 18 si s nimi na akci Pirátské přepadení můžete přijít zajezdit na pirátské lodi nebo jim zkusit pomoct najít ztracený poklad. Večer od 20:00 do 23:30 si navíc v Aquapalace Praha můžete užít prodloužené Saunování při svíčkách, kde za doprovodu relaxační hudby můžete zkusit některý z mnoha speciálních saunových ceremoniálů. Na akci bude speciální snížené vstupné do Vodního světa i saun.

Ve čtvrtek 22. října od 19:00 do 21:30 hodin se v největším aquaparku v Česku uskuteční Ladies Night s Leošem Marešem. Na jedinečném večírku, kam budou mít slečny a paní speciální vstupné 1+1 zdarma, nebude chybět módní přehlídka, skvělá zábava, výborná hudba ani osvěžující drinky.

V sobotu 24. října se přijďte podívat na Cirkus v Aquapalace. Do čestlického aquaparku přijedou klauni a žongléři, kteří předvedou své nejzábavnější triky. I vy se od nich mezi 14. a 18. hodinou můžete něco přiučit!

V pondělí 26. října startuje v Aquapalace Praha podzimní Wellness týden. Až do 1. listopadu můžete využít služeb Vodního světa, saun, fitness i spa za zvýhodněné ceny a zúčastnit se speciálních akcí. Přijďte se v čase podzimních plískanic ohřát do Aquapalace Praha a připravit se na zimu!

Teplé kraje a letní atmosféru si můžete připomenout od 29. do 30. října i díky akci Dny středozemní kuchyně, kdy si v restauracích čestlického sportovně-relaxačního centra můžete vybrat z nabídky exotických jídel.

Poslední říjnovou sobotu, 31. října, si můžete od 20:00 do 23:30 hodin ve Vodním světě Aquapalace Praha užít romantiku během Koupání při svíčkách. Na akci bude speciální snížené vstupné do Vodního světa.

V říjnu navíc platí speciální cenová nabídka Happy Monday. Za celodenní pondělní pobyt ve Vodním světě Aquapalace Praha zaplatí dospělá osoba jen 360 korun, děti do 150 centimetrů 190 korun a rodinné vstupné pro dva dospělé a dvě děti do 150 centimetrů činí pouhých 750 korun.
Po celý říjen navíc získáte ke kosmetickému ošetření Thalgogive v oddělení spa dárek v hodnotě 300 korun.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...