Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Pohodová jízda s O.K. BUS Praha

Dopravní společnost a cestovní agentura O.K. BUS Praha zajišťuje dopravu a organizuje poznávací výlety pro školní kolektivy. Řidiči i průvodci jsou profesionálové ve svém oboru a mají…

  • Publikováno: 24. 09. 2009

Dětem jsou úměrně dle věku představovány přírodní krásy, památky a další zajímavosti na trase. Výhodou je výborná znalost prostředí a možností v regionech a tím i možnost volby náhradního programu v případě nepřízně počasí.

Pro školní rok 2009/2010 je připravena nabídka patnácti výletů, z které si vybere každý. Výlety jsou sestaveny na základě dlouholeté zkušenosti se školními výlety a obliby programů u dětí. Samozřejmostí je možnost změny programu nebo sestavení zcela nové trasy podle přání pořadatele. Samotná cena za dopravu u naplánovaných výletů se pohybuje od 170,- do 210,- Kč na osobu v závislosti na vzdálenosti a času.

Cesta je uskutečněná kvalitním autobusem Karosa nové řady 936XE s klimatizací, televizí, DVD přehrávačem, videem, kávovarem a lednicí. Dětem je během cesty zajištěn pitný režim a pro jejich doprovod je připravena káva a nápoj. Na přání lze na výletech zajistit i obědy či svačiny – buď v restauracích nebo formou pikniku na louce.

Dopravní firma O.K. BUS Praha byla založena v roce 1994. Již 15 let poskytuje přepravní servis. Zkušenosti získané dlouhou praxí a v letošním roce obnovený vozový park umožňují profesionální přístup ke každému klientovi.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...