Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Deset třebíčských dětských organizací otevře své dveře zájemcům

V sobotu 12. září se otevřou dveře kluboven třebíčských dětských organizací. Od dvou do pěti hodin odpoledne tak mají děti i jejich rodiče jedinečnou příležitost podívat se na činnost…

  • Publikováno: 09. 09. 2009

Den otevřených kluboven je určen všem bez ohledu na věkovou kategorii – pokud nehledáte činnost pro svoje děti, přijďte se jen podívat,“ zve všechny zájemce Jan Burda z Občanského sdružení KADET.

Do každé poštovní schránky v Třebíči lidé dostali malý katalog deseti třebíčských organizací včetně mapy s udáním polohy jejich kluboven. Podle ní je možné se v sobotu vypravit na procházku městem. „Putování po klubovnách je možné začít v libovolné klubovně. Cíl je na dětském hřišti v Kočičině, kde budou na účastníky čekat odměny za jejich snažení,“ upřesnil pravidla Dne otevřených kluboven Jan Burda. „Kdo si mapku zapomene doma, pochopitelně dostane v první klubovně, kterou navštíví, mapku novou. Není také vůbec nutné navštívit všechny klubovny. Každý se může akce zúčastnit, jak mu to čas a síly dovolí,“ upřesňuje Jan Burda.

Třebíčské dětské organizace se věnují dětem a mládeži v průběhu školního roku, ale i o prázdninách. Nabízejí širokou škálu možností jak trávit smysluplně volný čas a pomáhají rozvoji osobnosti jedince.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...