Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Letní sezóna končí, postarejte se i o své stany

Letní sezóna pomalu končí a tábornické náčiní se stěhuje zpátky do skříní. Právě nyní nastává nejpříhodnější doba pro opravy kosmetických vad, které vaše stany a plachty během sezóny utrpěly.…

  • Publikováno: 05. 09. 2009

Je možné, že se s některými příbytky už budete muset kvůli jejich stáří a špatnému stavu rozloučit. RENTS s. r. o. proto v tomto období přichází se dvěma zajímavými nabídkami pro obnovu vašeho „ubytovacího parku“.
Stany značky FAM si můžete pořídit v bazaru (použité, ale i nové) za výhodné ceny – vše najdete na internetových stránkách v sekci „bazar“.
Tříprocentní sezónní slevy na nové stany můžete využít až do 15. 11. Nevztahuje se pouze na stany s podsadou a atypické stany.

V Korycanech u Neratovic dále můžete od 21. do 30. září zhlédnout expozice stanů napříč produkcí RENTS s. r. o.

Na stránkách si dále můžete prohlédnout sekce „aktuality“ a „fotogalerie“, kde si můžete prohlédnout fotografie z některých zajímavých akcí poslední doby. Další zajímavé akce a projekty budou postupně přidávány.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...