Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Večer rodinných her

Máte děti ve věku puberty prožívající vzpouru – nechtějí s vámi mluvit, hádají se, volný čas nejraději tráví venku nebo zavřeni ve svém pokoji? Máme pro vás jednoduchou radu: buďte s nimi…

  • Publikováno: 03. 09. 2009

Odložte práci, domácí povinnosti a zaměřte se na sebe a své děti – naplánujte si večery plné her, na které se budete těšit celý den. Hra, to není jenom zábava, je to také povídání a společně strávený čas. Uvědomte si, že čas prožitý společně s vaší rodinou je to nejdůležitější.
Jsou to chvíle, které vedou ke správné komunikaci a porozumění. Při hraní se děti učí rozhodovat, používat logické myšlení a trénují paměť. Postupně si tak cvičí schopnost
soustředit se a mít vytrvalost.

Aby hry byly více než pouhou zábavou, je nutné zvolit tu správnou hru pro stimulaci
a vývoj vašeho dítěte.
Společnost Hasbro přináší pod označením „VEČER RODINNÝCH HER“ nové, skvělé hry, které přinesou vám a vaší rodině spoustu zábavy, poučení a neopakovatelných zážitků. Nebojte se hrát si!

Pod značkou VEČER RODINNÝCH HER najdete:

MONOPOLY STANDARD je nejklasičtější společenská hra na obchodování. Byla vymyšlena v Americe v době světové hospodářské krize. Váš úspěch záleží na vašich rozumných investicích a chytrých obchodech. Hra pro 2 – 4 hráče, vhodná pro děti od 8 let.

HÁDEJ KDO? EXTRA v luxusní verzi s mnoha hracími variantami a špičkovou výbavou. Hra pro 2 hráče, vhodná pro děti od 6 let. (18 min.)

OPERACE RYCHLÁ REAKCE je nová, vylepšená verze původní hry Operace. Nyní v luxusním provedení v lékařském kufříku. Cílem hry je uzdravit Sama. Je třeba ho operovat tak, abyste se nedotkli jeho vnitřních stěn. Hra pro 2 – 4 hráče, vhodná pro děti od 6 let. (15 min.)

TWISTER je hra, která vaše tělo určitě zauzluje! Ten, kdo se udrží nejdéle na nohou, vyhrává! Hra pro 2 a více hráčů, vhodná pro děti od 6 let. (10 min.)

RISK – ROVNOVÁHA SIL je nová verze vojensko-strategické hry Risk. Vyzkoušejte své schopnosti a vybudujte největší armádu světa. Potřebujete pevné nervy, odhodlání a v neposlední řadě odvahu! Hra pro 2 hráče, vhodná pro děti od 12 let.

CLUEDO – ODHALTE TAJEMSTVÍ skrývá záhadu, která láká k opětovnému odhalování. Hra je teď je ještě o něco napínavější! CLUEDO je zpátky v moderní úpravě. Večírek v rezidenci milionářského magnáta skončil smrtí a vy musíte zjistit, kdo hostitele zavraždil. Hra pro 2 – 6 hráče, vhodná pro děti od 9 let.

PICTUREKA je hra na rychlý postřeh. Hledejte předměty na herní ploše a jako první dosáhněte šesti výher! Hoďte si barevnou kostkou a podle toho, jaká barva vám padne, si vytáhněte kartičku s úkolem. Hra pro 2 – 4 hráče, vhodná pro děti od 8 let.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...