Přidat inzerci

Facebook

Navigace


1. otevřené mistrovství ve skládání Rubikovy kostky

Při příležitosti jubilejní 15. výstavy z cyklu HRY A HLAVOLAMY pořádá společnost DinoToys 1. otevřené mistrovství ve skládání Rubikovy kostky. České mistrovství bude zjednodušenou variantou…

  • Publikováno: 03. 09. 2009

a 11. září mezi 10. a 16. hodinou v Novoměstské radnici na Karlově náměstí v Praze, kde bude probíhat také výstava. Do finále postoupí každý, kdo složí Rubikovu kostku v čase kratším než tři minuty.
Samotné finále se uskuteční v sobotu 12. září od 12:00 v kategoriích junior pro děti do 12 let, v kategorii senior pro lidi starší 47 let a open kategorii, která není věkově omezena. Systém finále bude určen v sobotu podle počtu přihlášených účastníků.

Zúčastnit se může kdokoli po registraci zde, kde také naleznete bližší informace.

Rubikova kostka je nejprodávanějším hlavolamem všech dob, po světě jich koluje tři sta padesát miliónů. V roce 1974 ji do světa vypustil maďarský profesor architektury Ernő Rubik a od té doby se stala snad největším fenoménem na poli hlavolamů.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...