Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Tělo Olomouc připravilo pro návštěvníky 50 různých programů

V Olomouci se uskutečnila tradiční vzdělávací akce Těloolomouc a Tělíčkoolomouc 2009. Cílem tohoto setkání je výměna zkušeností z různých oblastí tělesné výchovy, sportu a zdraví a ukázka…

  • Publikováno: 31. 08. 2009

Pořadatelé chtějí vytvořit prostor pro spojení teorie a praxe a prostor pro skutečný a přínosný kontakt všech účastníků.

Na 8. pokračování Těla Olomouc byla přítomna i Borovice.cz. Spolu s některými svými partnery tam prezentovala svoji činnost a upoutala pozornost mnoha návštěvníků, vesměs pedagogů a pracovníků s mládeží.

Programů letos organizátoři připravili celou řadu a tak měli účastníci opravdu z čeho vybírat. Mezi zajímavé workshopy patřily například Jízda na trikke, Kondiční hry v přírodě, Soutěžení družstev jinak, Dyna-Bosa, Psychomotorické hry, Pilates tělo v harmonii, Kiting a jeho mutace, Nordic walking, Voda a hry – Skoky do vody a mnoho dalších.

Tělo Olomouc je jedním ze základních stavebních kamenů pro systém dalšího vzdělávání učitelů a kariérní růst pedagogů.
Účastník předem obdrží podrobný rozvrh praktických či teoretických lekcí a sám si zvolí, které aktivně absolvuje. Večerní program nabízí diskusi u kulatých stolů na aktuální témata, posezení s přáteli i příjemnou zábavu.
V průběhu setkání lze zakoupit sportovní vybavení, pomůcky, knihy a další materiály, související s tělesnou výchovou, zdravím a pohybem.

Setkání vzniklo roku 1995 z potřeby uspokojit potřeby aktivních lidí, kterým není lhostejný vývoj v oblasti tělovýchovy a zdraví na školách všech stupňů, v klubech a centrech v oblasti TV, v domech dětí a mládeže a střediskách volného času.
Letošního ročníku se účastnilo více než 320 lidí z celé ČR.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...