Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Český Krumlov opět bez bariér

Již pošesté zve Kiwanis Klub Český Krumlov zdravotně postižené a jejich doprovody k prohlídce historického města Český Krumlov, i tentokrát „bez bariér“. Jako obvykle jsou pro…

  • Publikováno: 27. 08. 2009

Pro ty, co mají rádi trochu dobrodružství, bude určitě zážitkem poznávání starého města z řeky Vltavy, na kterou se můžete spolu s námi vypravit na voru nebo raftu.

Na náměstí bude možné navštívit tržiště chráněných dílen a zhlédnout bohatý kulturní program. Vidět můžete např. vystoupení taneční skupiny T.I.K., taneční vystoupení „Když je všechno naruby“ a „Boubelky“, vystoupení Chlapecké taneční skupiny „Break dance“, Dívčí taneční skupiny „Hip hop“ nebo Divadlo Járy Pokojského v představení „Afrika“.

V rámci programu „Zkusme si to na chvíli“ si mohou návštěvníci bez zdravotního omezení vyzkoušet a aspoň na chvíli uvědomit, jaké překážky musí handicapovaní překonávat v běžném životě. Rovněž se můžete seznámit a vyzkoušet si dopravní prostředky pro vozíčkáře z dílny vynálezce pana Miroslava Vacka.

A koho celodenní program neutahá, může se přidat k milovníkům jazzu a navštívit koncert v rámci Mezinárodního festivalu Jazzky Krumlov na dvoře Hotýlku u Malého Vítka.

Akce se uskuteční v sobotu 12. září od 10:00 do 16:00.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...